Met een groep varen 

Een gezellig uitje met uw collega’s, familieleden, klasgenoten of vereniging: met een open rondvaartboot door de grachten van Alkmaar varen is een leuke belevenis.

Reserveren

Wilt u met 15 of meer personen meevaren? Dan stellen wij het op prijs als u van tevoren per mail contact met ons opneemt om te reserveren. Het is aan te raden om á twee weken van tevoren te reserveren, zodat wij er rekening mee kunnen houden dat u als groep bij elkaar kunt zitten.

Een privé boot

alleen met uw eigen gezelschap

Wanneer u een eigen boot reserveert, zijn er meer mogelijkheden. U kunt dan bijvoorbeeld een andere opstap- en uitstapplaats aangeven, of een andere route varen. De aangepaste routes, op- en uitstapplaatsen worden in overleg met een schipper besproken.

Schoolreisjes

Ook voor schoolreisjes of thema afsluitingen is de rondvaart een perfect uitje. Sluit aan op thema’s zoals water maar natuurlijk ook voor geschiedenis, de 80 jarige oorlog heeft in Alkmaar een grote rol gespeeld. Wat veel mensen vergeten is dat er ook nog steeds aanwijzingen zijn van de koude oorlog. Veel bruggen konden, sommige kunnen, afgesloten worden om het water in de binnenstad te houden.
Andere optie is de boot afhuren en bijvoorbeeld van school naar de speeltuin gebracht worden, voorwaarde is natuurlijk wel dat de school en locatie enigszins in de buurt van een doorgaand vaarwater liggen.
Neem gerust contact op, wij denken graag mee.